Sponsor in de spotlight: Roosendaalse Vleesexport

11 december 2022


Een vereniging kan niet zonder sponsoren. Daarom zetten wij elke maand een van onze sponsoren in de spotlight. Deze maand: Roosendaalse Vleesexport.

Onze sponsor Roosendaalse Vleesexport aan het woord:

Roosendaalse Vleesexport is ontstaan in 2003 nadat de Roosendaalse Vleeshandel had meegedaan aan een sanering die heeft plaatsgevonden in de varkensslachterij wereld. Daardoor hebben wij toen beslist om maar een kleine naamsverandering te ondergaan en onze Buitenlandse handel onder te brengen in de Roosendaalse Vleesexport (RVE) i.p.v. handel (RVH).

Roosendaalse Vleeshandel

Daardoor bleef de goede naam van de Roosendaalse ook op het Europese toneel bestaan zodat wij ons verder konden gaan richten op bruggen bouwen tussen de grootste slachterijen in Europa naar onze klanten, zowel Northbound als Southbound.

Dit heeft echter de laatste jaren een grote vlucht genomen door niet alleen varkensvlees te importeren en exporteren, maar ons pakket uit te breiden met hoogwaardig rundvlees.

Het hele proces wat heeft plaatsgevonden met ons team heeft er voor gezorgd dat wij vanuit Roosendaal richting Rucphen zijn gekomen samen met een andere sponsor van T.V. Rico (Mondeal Meat).

Niet alleen op zakelijk gebied staan wij klaar voor onze trouwe klanten, maar ook sociale c.q. inburgeringvlak willen wij ons steentje bijdragen. Daardoor was de keuze snel gemaakt door een groot gedeelte van ons team om ons nauwer te verbinden aan Rico. Deze keuze was ook juist want wij waren gelijk betrokken bij een gezellige sponsoravond.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 35622355

T.V. Rico secretariaat

Irenestraat 62
4711 SC SINT WILLEBRORD

KVK-nummer

40282615