Sponsor in de spotlight: Fully Padel B.V.

04 juli 2022


Een vereniging kan niet zonder sponsoren. Daarom zetten wij elke maand een aantal van onze sponsoren in de spotlight. Deze maand: Fully Padel.

Onze sponsor Fully Padel aan het woord:

 

Fully Padel B.V., alles voor en over padel!

Over Fully Padel B.V.

Fully Padel B.V. is opgericht op 5 januari 2022. De onderneming is gevestigd op de Leerlooierij 11 in Steenbergen en gespecialiseerd in de verkoop van Zembla padelrackets. Naast de verkoop van padelrackets zijn wij ook gespecialiseerd in de aanleg van padelbanen. Het bedrijf is opgericht door vier jonge ondernemers die allemaal een grote affiniteit met sport en tennis hebben. Ook hebben alle eigenaren een commerciële achtergrond. De eigenaren van Fully Padel B.V. zijn Stijn Heshof, Mike de Hoog, Ramon van Koppen en Wessel Adriaansen.

Type rackets

Fully Padel B.V. kent 3 diverse soorten rackets; Alpha, Bèta en Gamma. Het Alpha racket is verkrijgbaar in de kleuren lichtblauw, oranje & roze. Dit type racket is speciaal voor beginnende padellers. Het Beta model, welke het best past bij gemiddelde padellers, is verkrijgbaar in de kleur donkerblauw. Ten slotte is het Gamma model, welke gespecialiseerd is voor gevorderde padellers, verkrijgbaar in de kleur goud.

De Zembla padelrackets onderscheiden zich door enerzijds een langere levensduur. Dit komt, omdat het racket op een andere manier is opgebouwd dan andere padelrackets. Anderzijds garanderen desbetreffende rackets minder blessuregevoeligheid als gevolg van de lichtere en dunnere rackets.

T.V. Rico steunen

Door bij de aanschaf van een Zembla Padel racket aan te geven dat u dit via T.V. Rico gedaan heeft, helpt u de vereniging. T.V. Rico krijgt namelijk 10% van elk verkocht racket terugbetaald aan de vereniging. Hiermee steunt u, samen met ons uw vereniging. U kunt dit doen door bij de aanschaf van het racket via onze website bij het kopje waardebon T.V. Rico in te vullen. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 35622355

T.V. Rico secretariaat

Irenestraat 62
4711 SC SINT WILLEBRORD

KVK-nummer

40282615