Sponsor in de spotlight: APEX360

24 oktober 2023


Een vereniging kan niet zonder sponsoren. Daarom zetten wij graag onze sponsoren in de spotlight. Dit keer onze nieuwe sponsor: APEX360. Benieuwd naar het verhaal van APEX360, wat ze doen en waarom ze het belangrijk vinden T.V. Rico te ondersteunen? Lees hieronder hun verhaal!

 

Ontdek APEX360: De expert in beveiliging

Bij APEX360 draait alles om veiligheid, en dat merk je. Met bijna 200 toegewijde professionals is ons team, zijn we een gevestigde naam in de wereld van beveiliging. Onze expertise strekt zich uit over verschillende domeinen, waaronder objectbeveiliging, zorginstellingen, media, transport, evenementen, horeca en persoonsbeveiliging.

Vertrouwd en betrouwbaar

We zijn er trots op dat we beveiliging mogen verzorgen voor enkele van de meest prestigieuze evenementen in Nederland, waaronder het Purple festival, Schrobbeler, de Nijmeegse 4Daagse, Toxic en East Lake. Onze jarenlange ervaring en toewijding aan veiligheid maken ons de eerste keuze voor organisatoren die vertrouwen op de best mogelijke beveiliging.

De kracht van toewijding

Bij APEX360 is onze oprichter Tonny Matthijssen, altijd nauw verbonden geweest met de gemeenschap. Als kind bracht hij talloze uren door op de tennisbaan van T.V. Rico, waar hij dierbare herinneringen creëerde. Vandaag de dag zet Tonny zich in om iets terug te doen voor de club die hem zoveel heeft gegeven. APEX360 is er trots op om T.V. Rico te ondersteunen en onze betrokkenheid te tonen door sponsoring.

Lokale verankering

Bij APEX360 geloven we in het belang van lokale betrokkenheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. We zijn vastbesloten om bij te dragen aan de bloei van de plaatselijke verenigingen en gemeenschappen waarin we actief zijn.

Bij APEX360 gaan we verder dan beveiliging. We creëren gemoedsrust, ondersteunen gemeenschappen en bouwen aan een veiligere toekomst.

Kies voor de experts in beveiliging - kies voor APEX360. Samen zorgen we voor veiligheid en succes.   

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 35622355

T.V. Rico secretariaat

Irenestraat 62
4711 SC SINT WILLEBRORD

KVK-nummer

40282615