Leden stemmen in met naamswijziging

21 april 2024


Maandag 8 april was de extra ALV waarin het voornemen voor naamswijziging werd behandeld. De 50 aanwezigen stemden vóór de naamswijziging van T.V. Rico naar T.P.V. Rico.  

Het bestuur kondigde tijdens de ALV van 19 februari 2024 al aan voornemens te zijn een naamswijziging door te voeren. Om de naam te kunnen en mogen wijzigen is een statutenwijziging nodig, en een statutenwijziging dient eerst goedgekeurd te worden door de leden. Daarom werd er maandag 8 april een extra ALV ingelast.

Het voornemen voor de naamswijziging van T.V. Rico naar T.P.V. Rico werd toegelicht, waarna de aanwezige leden konden stemmen. De uitslag was duidelijk: alle aanwezigen stemden vóór naamswijziging! Met deze stap zijn we ervan overtuigd dat we recht doen aan de mooie ontwikkeling die we als vereniging hebben doorgemaakt op het gebied van padel.

Fijn ook om te zien dat veel leden de moeite hebben genomen om te komen stemmen en we daarmee de minimale 10% aanwezigheid, die nodig is voor een statutenwijziging, ruim hebben behaald. Hierdoor is er geen extra vergadering nodig, en kan het bestuur de naamswijziging verder in gang gaan zetten.

De komende maanden zal het bestuur de naamswijziging stapsgewijs doorvoeren. De wijziging dient eerst doorgevoerd te worden bij de notaris en de KNLTB. Zodra de naamswijziging officieel is brengen we leden, sponsoren en partners/leveranciers op de hoogte en wordt de naamswijziging verder doorgevoerd. Denk hierbij aan onze naam/logo op het clubgebouw, de website, e-mailadressen, en social media.

Blijf op de hoogte van de naamswijziging via onze nieuwsbrief, de KNLTB ClubApp en social media.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 35622355

T.V. Rico secretariaat

Irenestraat 62
4711 SC SINT WILLEBRORD

KVK-nummer

40282615