Digitale ledenpas & toegang tot park

09 januari 2024


Sinds 1 januari geeft de KNLTB geen fysieke ledenpas meer uit. Dit heeft gevolgen voor toegang tot het park en ingang kantine.

Digitale ledenpas

Iedereen kan zijn digitale ledenpas vinden in de ClubApp onder 'Meer'

Toegang tot park

Voor nieuwe leden die geen pas meer krijgen en leden waarvan hun pas kwijt of defect is kunnen toegang krijgen tot het park m.b.v. een code. Deze code is te vinden op de startpagina (Home) in de KNTLB ClubApp. Deze code wijzigt iedere 7 dagen.

Deze code kun je intoetsen op het codepaneel wat bij de poort en de toegangsdeur clubgebouw* hangt. Naast het codepaneel blijven de magneetlezers ook nog actief. Mocht je nog een fysieke pas hebben dan kun je die ook nog gebruiken.

* Op dit moment hebben we nog problemen om met de code de toegangsdeur clubgebouw te openen. Dit kan alleen nog met een fysieke pas. Samen met de leverancier hopen we op korte termijn een oplossing te hebben.

Let op: Bij het verlaten van het clubgebouw dient het alarm er weer terug op gezet te worden door de code 4711A in het alarmkastje in te voeren. Het alarmkastje zit bij het betreden van de kantine rechts naast het afhangbord. Volg de instructie die hangt bij het alarmkastje. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 35622355

T.V. Rico secretariaat

Irenestraat 62
4711 SC SINT WILLEBRORD

KVK-nummer

40282615