Aan tafel bij onze sponsor: Haanskorf & Van Beers Schilderwerken

28 februari 2021


Sponsor van de maand

Een vereniging kan niet zonder sponsoren. Daarom zetten wij elke maand een aantal van onze sponsoren in de spotlight. Deze maand: Haanskorf & Van Beers Schilderwerken.

De combinatie van Haanskorf en Van Beers is ontstaan in januari 2013, Haanskorf Schilderwerken ontstond in 2011 en Van Beers schilderwerken sloot zich hier in januari 2013 bij aan. Per 1 januari 2021 zijn wij samen de BV Haanskorf & van Beers opgestart. Zo hebben wij in de afgelopen jaren mooie projecten mogen maken.

Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij als schilders- en onderhoudsbedrijf met u mee. Van begin tot eind en van idee tot uitvoering. Voor zowel schilderwerk als renovaties, maken wij samen met u duurzame keuzes voor de lange termijn. Dit doet u met een vast contactpersoon. Zo krijgt kwaliteit bij ons een persoonlijk tintje.

Haanskorf & Van Beers Schilderwerken heeft ruime ervaring in de schilders- en onderhoudsbranche, voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn voornamelijk actief in Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. U kunt bij ons terecht voor al uw onderhoudswerkzaamheden en nieuwbouwprojecten.

Bij Haanskorf & Van Beers Spuit- Schilderwerken bent u dus aan het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden. Wij komen graag persoonlijk bij u langs voor een eerste kennismaking.

Onze doelen zijn om hoogwaardige kwaliteit te leveren bij de klant en de klant zoveel mogelijk te ontzien van overlast door te werken met de nieuwste technieken.

We zijn bij Rico terechtgekomen als sponsor doordat een vaste klant van ons actief is als voorzitter bij Rico, en omdat we zelf jaren geleden ook al lid waren bij deze mooie club!

Voor de leden van Rico kunnen wij aanbieden dat ze 15% korting krijgen op diverse werkzaamheden.

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 165 726 800

T.V. Rico secretariaat

Irenestraat 35
4711 CA SINT WILLEBRORD