Sponsor in de spotlight: Rokx Bouwadvies

02 april 2021


Een vereniging kan niet zonder sponsoren. Daarom zetten wij elke maand een aantal van onze sponsoren in de spotlight. Deze maand: Rokx Bouwadvies

Rokx Bouwadvies is een bouwkundig adviesbureau, gevestigd in Sprundel en opgericht in 1995. Al vele jaren werken Cretien en ik (Corien) samen in dit kleine bedrijf. Als Rokx Bouwadvies zijnde houden wij ons bezig met het verzorgen van bouwkundig, constructief, bouwfysisch en milieutechnisch advies voor hoofdzakelijk woningbouw, industriële en agrarische bouw. Daarvoor verzorgen we de stukken (tekeningen en berekeningen) die benodigd zijn voor de aanvraag van een omgevingsvergunning.

In de beginperiode werd er alleen in de avonduren gewerkt, aangezien we beiden een baan buiten de deur hadden. Maar na de geboorte van ons eerste kind ben ik fulltime aan de slag gegaan voor Rokx Bouwadvies. Na korte tijd heeft ook Cretien zijn baan opgezegd zodat er sinds 1999 door ons beiden fulltime thuis wordt gewerkt. Thuis, aangezien er in de woning aan de Vorenseindseweg 72 een aparte kantoorruimte is gemaakt.

In diezelfde periode (eind 1998) ben ik lid geworden van TV Rico. Als snel had ik het tennisvirus te pakken en ga ik nog altijd met veel plezier naar het tennispark. Het heeft even geduurd, maar in 2011 is dit enthousiasme ook overgeslagen op Cretien. Samen met twee van onze dochters zijn er wat tennislessen genomen en al snel was ook hij vaste gast op het park.

Voor ons allebei geldt dat we ons van begin af aan thuis hebben gevoeld bij de vereniging. Dit is nog versterkt na de verhuizing van het tennispark vanuit de Noorderstraat naar de Binnentuin.

Wij als Rokx Bouwadvies kregen van de vereniging het vertrouwen een plan te maken voor het nieuwe park met clubgebouw en daarbij, in samenwerking met het bestuur, het traject te begeleiden. Het hele proces was een gevalletje van de aanhouder wint. De weg is lang geweest en had verscheidene afslagen naar links en rechts. Maar dankzij het doorzettingsvermogen en de doortastendheid van de twee besturen is het gelukt om met z'n allen tot een fantastisch resultaat te komen: Een nieuw tennispark om trots op te zijn!

Met z'n allen, dat mag nog wel even benadrukt worden. Want het is onvoorstelbaar hoeveel leden er hun schouders onder hebben gezet om het clubgebouw te kunnen realiseren en de tennisbanen aan te kunnen leggen. Zo'n betrokkenheid bij de vereniging is eigenlijk wel zeldzaam te noemen. Petje af dus voor al die mensen die zich zo enorm hebben ingezet en (ook niet onbelangrijk) er zoveel plezier aan hebben beleefd!! En die betrokkenheid van de leden heeft zich voortgezet, want anders was er nu geen prachtig onderhouden park en clubgebouw met een goed draaiende kantine en een volle activiteitenkalender geweest. Als Corona voorbij is kunnen we daar met z’n allen weer volop van gaan genieten. 

Al met al hopen wij dat de band die de afgelopen jaren is opgebouwd met TV Rico nog lang mag blijven bestaan. Dus zijn er problemen, vragen, ideeën, loop gerust binnen in ons kantoor!

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 165 726 800

T.V. Rico secretariaat

Irenestraat 35
4711 CA SINT WILLEBRORD