Sponsor in de spotlight: Polytec Composites

05 augustus 2023


Een vereniging kan niet zonder sponsoren. Daarom zetten wij graag onze sponsoren in de spotlight. Dit keer onze nieuwe baansponsor van padelbaan 2: Polytec Composites. Benieuwd naar het verhaal van Polytec Composites, wat ze doen en waarom ze het belangrijk vinden T.V. Rico te ondersteunen? Lees hieronder hun verhaal!

---

Beste leden van T.V. Rico,

Met groot genoegen kondigen wij, Polytec Composites, aan dat we de trotse sponsor zijn geworden van jullie prachtige vereniging! Als een bedrijf met diepe wortels in West-Brabant en een sterke betrokkenheid bij de lokale gemeenschap, voelen wij ons vereerd om deel uit te maken van jullie padel avontuur.

Over Polytec Composites
Polytec Composites is al meer dan 60 jaar actief in de regio Roosendaal en heeft zich gevestigd als een toonaangevende speler op het gebied van composietmaterialen. Onze core business omvat de ontwikkeling en productie van hoogwaardige en innovatieve composietoplossingen voor de automotive industrie. Hierbij moet je denken aan onderplaten voor alle type Mercedes modellen (voor, achter links en rechts). Ook zijn we tegenwoordig sterk vertegenwoordigd bij elektrische voertuigen (accubakken voor o.a Jaguar, Landrover, Mercedes, Audi).

Inzet voor lokale sportverenigingen
Naast onze inzet voor innovatie en duurzaamheid, hechten wij bij Polytec Composites ook veel waarde aan het ondersteunen van lokale sportverenigingen. Naast het sponsoren van T.V. Rico, hebben we ook wielervereniging HDR en turnvereniging Dynamo ondersteund. Door deze sponsorships moedigt Polytec de passie voor sport aan en draagt het bij aan de ontwikkeling van talent binnen de regio.

Padel
Ter ere van deze samenwerking hebben we onlangs een fantastische padel clinic gehad van niemand minder dan Ronny Ossenblok. Met zijn expertise en passie voor de sport heeft Ronny ons de fijne kneepjes van het spel bijgebracht en ons laten kennismaken met de dynamiek van padel. Het was een geweldige ervaring die onze teamgeest heeft versterkt en ons enthousiasme voor deze opwindende sport heeft vergroot.

Sponsoring T.V. Rico
De samenwerking tussen Polytec Composites en T.V. Rico is gebaseerd op een gedeelde visie van lokaal ondernemen en gemeenschapszin. We geloven dat het belangrijk is om binding te houden met lokale sportverenigingen, omdat ze niet alleen een bron van sportieve activiteiten zijn, maar ook een platform bieden voor persoonlijke groei, teambuilding en het bevorderen van een gezonde levensstijl.

Wij zijn verheugd om deel uit te maken van jullie padel reis en kijken uit naar een succesvolle samenwerking. Samen zullen we de lokale gemeenschap versterken en de groei van zowel Polytec Composites als T.V. Rico bevorderen.

Met sportieve groeten,

Stef Suijkerbuijk
Polytec Composites 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 35622355

T.V. Rico secretariaat

Irenestraat 62
4711 SC SINT WILLEBRORD

KVK-nummer

40282615