Sponsor in de spotlight: MHC Mobility

01 november 2022


Een vereniging kan niet zonder sponsoren. Daarom zetten wij elke maand een aantal van onze sponsoren in de spotlight. Deze maand: MHC Mobility.

 

Thijs Frederiks van MHC Mobility aan het woord.

Even voorstellen

Ik ben Thijs Frederiks. Ik ben 39 jaar en woon samen met Kim en onze kinderen Faya, Fender, Féliz en Foss samen in St Willebrord. Ik ben commercieel directeur bij een leasemaatschappij, MHC Mobility. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met de familie en sport ik graag. Verder ben ik groot fan van de Formule 1.

Hoe ik in aanraking ben gekomen met TV RICO

Ik ben sinds een aantal jaar lid van TV RICO. Mijn vrouw en schoonouders (Kim, Mary en Din Jaspers) zijn al sinds jaar en dag lid. Ik had zelf nog nooit gespeeld en het leek mij leuk om tennis en padel verder op te pakken, Door de geboorte van onze twee kleintjes kom ik momenteel niet veel aan spelen toe maar ik wil dit graag in de toekomst weer gaan oppakken.

Mijn indruk van de vereniging

Ik ben zeer onder de indruk van locatie, de faciliteiten en de warme en goede sfeer. Daarnaast heb ik veel gehad aan mijn lessen in het eerste jaar van Richard.

De reden om TV RICO te gaan sponsoren

Ik vind TV RICO een sympathieke vereniging en wilde graag meer doen. Naast dat het natuurlijk mooi is dat onze naam verbonden is aan de vereniging en de padelbaan wil ik hiermee ook wat extra’s doen voor de club. Ik vind samen sportief bezig zijn en samen dingen ondernemen belangrijk maar heb niet altijd de tijd om actief een bijdrage te leveren. Daarom hoop ik op deze manier toch een steentje bij te kunnen dragen. 

 

Meer informatie MHC Mobility.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 35622355

T.V. Rico secretariaat

Irenestraat 62
4711 SC SINT WILLEBRORD

KVK-nummer

40282615