Sponsor in de spotlight: Arcus

23 september 2021


Een vereniging kan niet zonder sponsoren. Daarom zetten wij elke maand een aantal van onze sponsoren in de spotlight. Deze maand: Arcus

Onze sponsor Arcus aan het woord:

Arcus is dé toonaangevende leverancier op het gebied van roestvaststalen buizen, flenzen en fittingen. Hiermee dragen wij bij aan nieuwbouw en onderhoud van schepen, ziekenhuizen, olieraffinaderijen, bierbrouwerijen, waterstoffabrieken en nog veel meer.

Wij vinden het belangrijk om een goede langdurige klantrelatie op te bouwen en dragen dus ook graag ons steentje bij wanneer onze klanten om onze hulp vragen. Op zakelijk gebied halen wij alles uit de kast om onze klanten tevreden te stellen en aan hun vraag te voldoen.  Voor ons geldt: Kan niet, bestaat niet. Hebben we het niet, dan halen we het. Bestaat het niet, dan maken we het.

Maar niet alleen op zakelijk gebied staan wij klaar voor onze klanten, wij zetten nét dat stapje extra. Enkele clubleden van Tennisvereniging Rico zijn bekend met Arcus en een van hen is Ad Rijsdijk. Naast zijn hobby als fanatiek tennisser en geweldig lid van Tennisvereniging Rico, werkt hij als Bedrijfsleider/Business Unit Manager bij SPIE op locatie Sabic.

Al jarenlang doen wij zaken met Ad op basis van goed vertrouwen en duidelijke afspraken. Daarom hebben Arcus en SPIE grote projecten tot een goed einde gebracht. Wij gingen daarom ook graag in op zijn verzoek om Tennisvereniging Rico af en toe te sponsoren. 

Meer weten? Bekijk het YouTube filmpje van Arcus 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 165 726 800

T.V. Rico secretariaat

Irenestraat 35
4711 CA SINT WILLEBRORD

KVK-nummer

40282615