Reserveringsregels

24 september 2021

Beste leden,

Hierbij een update betreffende reserveringen op prime time:

Sommige leden hebben soms een probleem met het maximaal aantal van 3 prime time reserveringen. Het kan voorkomen dat na 1 of 2 keer prime time reserveren er niet meer prime time gereserveerd kan worden.

We zijn er inmiddels achter dat het systeem ondanks de instellingen de eerste 3 reserveringen (combinatie dal/prime time) meeneemt in het maximaal van 3 prime time. Hierover zijn wij in overleg met de KNLTB om dit aan te laten passen. Ook het kunnen wijzigen van de reservering zonder te hoeven annuleren is onder de aandacht gebracht en zal na volgende updates tot de mogelijkheden gaan behoren.

Dus mocht je tegen het probleem aan lopen en je hebt nog recht op prime time (mits baan vrij) stuur je een mail naar [email protected]. Dan zal in het systeem gekeken worden en de reservering ingevoerd kunnen worden. Reserveringen in daluren leveren normaliter geen problemen op.

 

We krijgen de laatste tijd meldingen dat de reserveringsregels niet altijd goed worden opgevolgd. Daarom hierbij nogmaals de reserveringsregels.

 

Prime time uren:

  • Maandag t/m vrijdag van 18:30 t/m 22:30 ·   
  • Zondag van 08:00 t/m 12:00  

Regels:

  • In de prime time uren kun je per week maximaal 3x reserveren.
  • 2 uur achter elkaar reserveren is niet mogelijk.
  • De namen van alle spelers die op de baan staan moeten in de reservering staan.
  • Een baan reserveren kan tot 15 minuten voor aanvang. (Voordat je gaat spelen altijd een baan reserveren. Dit geld voor zowel dal- als prime time uren)
  • 45 minuten voordat je speelt kan er nog worden geannuleerd zonder consequenties. (Annuleer je een boeking binnen 45 minuten dan wordt de reservering weggehaald, maar telt het wel als een boeking)
  • Reserveringen tijdens prime time voor de ladder competities tellen mee voor het maximaal aantal reserveringen.

Mensen (de hoofdboeker) die de regels niet naleven zullen hierop aangesproken worden.

Wees allen sportief om teleurstellingen te voorkomen en het gezellig te houden!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 165 726 800

T.V. Rico secretariaat

Irenestraat 35
4711 CA SINT WILLEBRORD