Meld je aan voor onze Seizoensafsluiting

01 november 2023


Het einde van het jaar nadert snel, en dat betekent dat het tijd is om samen het seizoen af te sluiten. Daarvoor hebben we een leuk middag- en avondprogramma voor jullie in petto op 16 december. Schrijf je deze week nog in voor het darttoernooi en/of de feestavond! Hieronder de details:

Darttoernooi

Voor onze leden organiseren we een darttoernooi in de middag. Voor de deelnemers staat er na het darten een smakelijke beloning klaar in de vorm van een broodje spek en/of hamburger. 

En daar blijft het niet bij, want het winnende koppel gaat met een mooie prijs naar huis!

Tijd: 13:00 tot 19:00 uur
Voor wie: T.V. Rico leden
Inschrijfgeld: €12,50,- per persoon (€25,- per koppel) 

Schrijf je in via de agenda in de KNLTB ClubApp (VOL = VOL!). Bij inschrijving betaal je gelijk voor jouw deelname en geef je aan met wie je een dartkoppel vormt.

 

Feestavond

Na de prijsuitreiking van het darttoernooi gaan we door met de feestavond. De muziek wordt verzorgd door een DJ en we zorgen voor lekkere hapjes.

Tijd: 19:00 – 01:00 uur
Voor wie: leden en niet-leden, iedereen is welkom!

Ben jij erbij? Laat het ons weten door je aan te melden via de agenda in de KNTLB ClubApp. Neem je iemand mee die geen lid is van T.V. Rico, voeg dan een introducé toe bij je aanmelding.

Bardienst

Wil jij de feestavond van de andere kant van de bar bekijken? Dat kan! Er staat nog 1 bardienst open van 21:00 tot 01:00 uur tijdens de feestavond!

Vragen over de seizoensafsluiting?

Heb je vragen over het darttoernooi of over de feestavond? Stuur Teun van Beek & Bjorn Valentijn een mail via [email protected].

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 35622355

T.V. Rico secretariaat

Irenestraat 62
4711 SC SINT WILLEBRORD

KVK-nummer

40282615