Het verhaal van een sponsor: Bruba Sport

15 juni 2019


UIT HET ARCHIEF (JUNI 2019)

Deze maand staan het Mini-Maxi toernooi en het 13e Open Bruba Dubbeltoernooi op de agenda. Graag laten we jullie kennis maken met onze sponsor van deze twee evenementen.

,,Het is gewoon één familie!’’ zo stelt Corné van Vlimmeren, het Willebrords gezicht van de sportwinkel Bruba over zijn gevoel bij T.V. Rico. ,,Iedereen kent elkaar en het is een gevoel van thuiskomen. Ook al ben je nieuw of je kom je weer terug, iedereen kan zijn plekje in de vereniging vinden. En dat gevoel is T.V. Rico’’.

Bruba, bij alle sporters in de regio wel bekend, is dé sportwinkel om je sportspullen, rackets en kleding te halen. Of het drukwerk van je competitie- of bedrijfskleding te laten doen. ,,Wij bieden net weer wat extra’s’’, vertelt Corné van Vlimmeren. ,,Een advies, extra hulp of uitleg. Maar ook iets bestellen als iemand specifiek iets zoekt. Dit is een extra service om onze klanten het beste te kunnen helpen. Zo krijgt men waar ze naar zoeken en wat ze willen. Zo stappen ze tevreden en met vertrouwen de baan op.’’

Deze maand staan het Mini-Maxi toernooi en het 13e Open Bruba Dubbeltoernooi op de agenda. ,,Het is belangrijk dat jong en oud uit onze regio gaan en blijven sporten’’, vindt Corné, ook bekend als ‘Napke’. ,,Sporten is gewoon belangrijk en ook dat je de sporters uit de gemeente Rucphen in de gemeente houdt. Door middel van een toernooi of activiteit. Zo creëer je een mooi samenwerkingsverband met ons, de vereniging en haar leden’’.

Naast het sponsoren van toernooien, biedt Bruba ook 10% korting op alle artikelen voor Rico-leden en staan ze altijd klaar met raad en daad voor hun klanten. ,,Rico is gebaseerd op samenhorigheid, laagdrempeligheid en vertrouwen. Dat proberen we ook te bieden aan onze klanten. Dat bouw je door de jaren op en blijf je samen aan werken. Want T.V Rico en Bruba zijn na al die jaren gegroeid tot een familie.’’

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 35622355

T.V. Rico secretariaat

Irenestraat 62
4711 SC SINT WILLEBRORD

KVK-nummer

40282615