Dringende oproep voor ondersteuning onderhoudscommissie

15 mei 2023


Tennisvereniging Rico in Rucphen biedt betaald vrijwilligerswerk aan voor de ondersteuning van onze onderhoudscommissie. 

Heb jij een paar uurtjes per week over en ben je graag buiten bezig?
Kom dan onze onderhoudsploeg versterken!

Onze gezellige vereniging telt 325 leden. Wij zijn trots op de mooie en rustige locatie van onze park in de binnentuin. We staan in de wijde omgeving bekend om ons goed verzorgd park en dit willen we vooral zo houden! Maar dit kunnen we niet alleen, daar hebben wij hulp bij nodig.  

Wat houdt het onderhoud in?

Wij zoeken extra mankracht voor het wekelijks onderhoud aan onze 4 tennisbanen en 2 padelbanen. Denk hierbij aan het blad- en onkruidvrij maken van de banen en de tussenliggende bestrating, de lijnen gravelvrij maken, oneffenheden repareren, de banen vegen en walsen.

Het is geen hogere wiskunde; gewoon lekker bezig zijn met tussendoor een lekker kopje koffie en eventueel een gezellig praatje. Iedereen die een extra centje kan gebruiken en minimaal 3 uur per week beschikbaar is kan in aanmerking komen voor een vrijwilligersvergoeding.  

Tijden zelf in te delen

Je kunt zelf bepalen wanneer je komt, de tijden zijn flexibel (overdag) in te delen.

Je hoeft geen lid te zijn van onze vereniging om je aan te melden; familie, vrienden, buren en kennissen mogen zich ook melden.

Interesse?

Kan je ons helpen of heb je vragen? Mail ons dan via [email protected] of neem contact op met onze voorzitter Norbert Mateijsen via 06-53768325.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 35622355

T.V. Rico secretariaat

Irenestraat 62
4711 SC SINT WILLEBRORD

KVK-nummer

40282615