Aan tafel bij onze sponsor: Van Meer Schoenen

29 januari 2021


Sponsor van de maand

Een vereniging kan niet zonder sponsoren. Daarom zetten wij elke maand een aantal van onze sponsoren in de spotlight.

We zullen onszelf in het kort even voorstellen. Wij zijn Jolanda Roelands-van Meer en John Roelands, respectievelijk 48 en 49 jaar jong en al heel wat jaren samen eigenaar van Van Meer Schoenen in Sprundel. We hebben 2 kinderen (Jesper, 21 jaar en Milou, 19 jaar).

Afgelopen jaar bestond Van Meer Schoenen alweer 55 jaar. Onze winkel in Sprundel heeft een winkeloppervlakte van circa 120m2. We hebben een breed assortiment schoenen voor dames, heren en kinderen en zijn continu op zoek naar leuke nieuw merken. Daarnaast verkopen we ook sportschoenen: functioneel, denk aan tennis-voetbal-running maar ook vrijetijds-sportschoenen.

Verder leveren we ook sportkleding (incl. al het bijbehorende drukwerk) t.b.v. verschillende sporten: denk met name aan voetbal en tennis. Sinds de verbouwing van onze winkel, bijna 6 jaar geleden, zijn we ook gespecialiseerd in de verkoop van wandelschoenen. Met deze verbouwing hebben we onze winkel met ruim 40m2 kunnen vergroten.

Bij ons staat service, kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel; zo vind je ons beiden zelf bijna altijd in de winkel; zo leer je je klanten kennen, weet je wat ze willen en kunnen we vaak snel schakelen. Ook in deze vervelende Corona-tijd gaat onze service heel ver: schoenen thuis afgeven of opsturen, verschillende paren thuis laten passen: alles is mogelijk. En is je maatje er even uit dan doen we er alles aan om deze (zo snel mogelijk) na te leveren.

 

Uiteraard kennen we TV Rico al heel lang. In het verre verleden heb ik (John) ook heel wat uurtjes op zondagmorgen in de tennishal van Rico een balletje geslagen. Het was toen al een gezellige vereniging en dat is het er nu, met de komst van het prachtige tennispark, er zeker niet minder op geworden. Dat is ook de reden dat we tennisvereniging Rico vanaf 2020 opnieuw zijn gaan sponsoren; met een reclamebord op één van de tennisbanen maar ook door middel van het steunen van de leden: ieder lid ontvangt het gehele jaar door, bij de aankoop van een paar tennisschoenen, een korting van 10%.

Tijdens een zeer gastvrije rondleiding door Cor Leijs en Jack Hoppenbrouwers op het park van TV Rico waren Jolanda en ik beiden meteen enthousiast. Een prachtig park op een mooie locatie met een sfeervolle, prachtige kantine: echt geweldig!

Daarbij komt ook nog dat we heel veel leden van TV Rico ook persoonlijk kennen. Het behouden van het verenigingsleven in een dorp/gemeente vinden we cruciaal en erg belangrijk en als we daarin als bedrijf ons welbekende steentje in welke vorm dan ook bij kunnen dragen, doen we dat graag.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 165 726 800

T.V. Rico secretariaat

Irenestraat 35
4711 CA SINT WILLEBRORD