Aan tafel bij onze sponsor: MVOI B.V.

22 december 2020


Sponsor van de maand

Een vereniging kan niet zonder sponsoren. Daarom zetten wij elke maand een aantal van onze sponsoren in de spotlight.

MVOI is een aannemersbedrijf actief in de onder- en bovengrondse infrastructuur. Een reeds jarenlang bestaande onderneming, welke zo’n vijf jaar geleden in een nieuw jasje is gestopt, onder de naam MVOI.

We houden ons met name bezig met de aanleg en realisatie van kabel- en leidingsystemen in de breedste zin van het woord. Vanaf de huisaansluiting gas tot en met de gastransportleidingen van Gasunie en alles wat daar tussen zit.

Zo ook op elektra gebied. We focussen ons op de energie transitie die momenteel gaande is, waarbij we inmiddels ook een duurzame afdeling hebben die zich bezig houdt met de aanleg van warmte/koude systemen.

We opereren landelijk, maar de laatste jaren ook steeds meer in West-Brabant en Zeeland. Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om kenbaar te maken dat we in onze regio zoeken naar technisch personeel. Dus ben je geïnteresseerd in techniek, naar een vaste baan bij een groeiend bedrijf in de regio en dus ook doorgroeimogelijkheden in de toekomst, raadpleeg onze website.

Aldus Jos Evers, werkzaam als directeur bij MVOI en tevens ook fervent lid van TV Rico.

Dat ik T.V. Rico een warm hart toedraag moge duidelijk zijn. Vandaar is ook zonder twijfel besloten de vereniging als sponsor te ondersteunen.

Sponsoren zijn belangrijk voor het verenigingsleven, en het belang van verenigingen voor de maatschappij hoef ik denk ik niet uit te leggen. Gelukkig heeft T.V. Rico het aantal sponsoren voor elkaar, als nooit te voren durf ik wel te stellen. Dat zegt veel over de vereniging, de leden en de uitstraling welke onze club regionaal heeft. Niet alleen maar om te tennissen of te padellen, maar ook niet onbelangrijk een biertje of wijntje te nuttigen als een grote familie onder elkaar. Nieuwe leden voelen zich ook snel thuis op het sfeervolle park.

De indruk die we met zijn allen gemaakt hebben om vanuit niets een park als het onze te realiseren, is ongekend.

Trots is denk ik het juiste woord. Een vereniging om trots op te zijn.

Aldus Jos Evers (directeur MVOI B.V.)

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 35622355

T.V. Rico secretariaat

Irenestraat 62
4711 SC SINT WILLEBRORD

KVK-nummer

40282615