Aan tafel bij onze sponsor: Aplus Reclame

25 november 2020


Sponsor van de maand

Een vereniging kan niet zonder sponsoren. Daarom zetten wij elke maand een aantal van onze sponsoren in de spotlight.

Deze keer spreken we met Arno van Eekelen, eigenaar van Aplus Reclame in Etten-Leur.

Aplus Reclame is de leverancier van alle reclame-uitingen op het park van T.V. Rico. Het bedrijf bestaat inmiddels al 13 jaar en heeft sinds 2019 een modern pand gerealiseerd. Het is een multifunctioneel bedrijf wat op elk gebied van reclame voor ieder wat wils heeft. Binnenreclame, buitenreclame, wegbewijzering, je kunt het niet bedenken of het team van Aplus Reclame kan het verwezenlijken.

"In coronatijd hebben wij ons gespecialiseerd in desinfectiezuilen op maat gemaakt, naar de wensen van de klant. Ook leveren en ontwerpen wij allerhande Corona-bestickering, kuchschermen etc."

"Kenmerk voor ons bedrijf is de mate van allround zijn. Alles wordt gemaakt in eigen beheer. Aplus is al vele jaren een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van sign. Meerdere grote concerns behoren namelijk tot de klantenkring."

"Via relaties zoals o.a Nomi Co-packing en De Krom bestratingen is ons bedrijf in beeld gekomen bij T.V. Rico. Na een prettige kennismaking werden snel ontwerpen gemaakt, welke goedkeuring vonden om van start te mogen gaan als leverancier. Het resultaat heeft schijnbaar al vele positieve reacties opgeleverd van bezoekers van T.V. Rico."

Wat vindt Arno van T.V. Rico?

Tijdens mijn eerst bezoek aan jullie park gaf mij dat een zeer comfortabel gevoel. Gastvrijheid in een prettige omgeving die louter rust uitstraalt. Bewonderenswaardig wat deze club met een team van vele vrijwilligers heeft gerealiseerd in zeer korte tijd… een T.V. Rico 2.0 complex zoals alleen deze club dat kan, vooral op de toekomst gericht.

Inmiddels is mij ook wel duidelijk dat de rust danig verstoord kan worden op een gezellige manier tijdens de feestavondjes en evenementen die tot vroeg in de ochtend kunnen duren.

Na de coronaperiode/eventuele versoepelingen zal men mij heus wel zien op een evenement of sponsoravond. Ik ben mij echter bewust dat ik een groot risico loop om het T.V. Rico DNA in mijn genen te krijgen. Wie weet neem ik in de toekomst het tennis- en/of padelracket weer vaker ter hand bij deze mooie club.

Wij hopen als bedrijf nog lang een partner van T.V. Rico te mogen zijn.  

 

Met vriendelijke sportgroet,
Arno van Eekelen (Aplus Reclame)

 

Mocht u informatie of een idee/advies over reclame willen hebben staat Aplus Reclame u graag te woord.

Het centrale telefoonnummer is: 076-5032494
of via mail: [email protected]  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 35622355

T.V. Rico secretariaat

Irenestraat 62
4711 SC SINT WILLEBRORD

KVK-nummer

40282615