Terug naar overzicht

Wijnproeverij met hapjes

T. V. Rico
14-8-2020 20:00 - 14-8-2020 23:00
Jolanda Mateijsen-Heeren

Inmiddels is het maximale aantal inschrijvingen bereikt. Je kunt je nog wel inschrijven maar dan kom je op de reserve lijst te staan.

Begin dit jaar hebben de leden van T.V. Rico genoten van de bierproeverij. Ook voor de wijnliefhebbers organiseren we nu een proeverij! De wijnproeverij staat gepland op vrijdagavond 14 augustus. Deze begint omstreeks 20.00 uur. De wijnproefavond vindt plaats in het clubgebouw van T.V. Rico. Ben jij erbij? Schrijf je vóór 5 augustus 2020 in via het inschrijfformulier Wijnproefavond.

LET OP! Elk lid dient zichzelf INDIVIDUEEL in te schrijven i.v.m. doorgeven van voorkeuren en eventuele allergieën m.b.t. de hapjes. Maximaal aantal deelnemers voor deze avond is 30. VOL=VOL!

Als vereniging steunen wij graag lokale ondernemers, daarom zal de proeverij georganiseerd worden door Brasserie de Pastorie uit Sprundel. De vaste wijnleverancier van Brasserie de Pastorie, Florus Brundel, gaat ons iets vertellen over 6 mooie wijnen. Enzo van Tichelt, eigenaar van de Pastorie, zorgt voor lekkere bijpassende hapjes waaronder een mini kaasplankje verzorgt door Kaasboerderij Ossenblok uit Sprundel.

De avond kost €30,- per persoon en is inclusief 6 wijnen met bijpassende hapjes. Meer informatie over de betaling voor deze avond volgt later.

Mocht je toch niet kunnen? Schrijf je dan uit middels dit formulier uiterlijk 6 augustus 2020.
LET OP: Bij niet tijdig afmelden wordt alsnog €30,- in rekening gebracht i.v.m. de inkopen die speciaal voor deze avond worden gedaan!

  Terug naar overzicht

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 165 726 800

T.V. Rico secretariaat

Irenestraat 35
4711 CA SINT WILLEBRORD